Consumă această băutură zilnic și vei trăi peste 100 de Ani!

PROPRIETĂȚILE UIMITOARE ALE ZERULUI

secretele sănătății și frumuseții de Maria Botnaru

       Părinții mei au plecat în lumea celor drepți prea devreme. Tatăl meu a murit la 52 de ani și cum se zice pe la noi „s-a dus cu zile în pământ”. N-a  știut în viața sa ce înseamnă injecție, pastilă sau durere de dinți. A muncit mult și a fost un exemplu de omenie și dăruire pentru noi, copiii. Mama i-a fost hărăzită de cer exact pe măsura aspirațiilor sale, harnică și bună gospodină, dar l-a depășit în longevitate cu 12 ani și a decedat la 64 de ani în urma unei hepatite virale, care pe atunci era o infecție, pe care o puteai căpăta în timul celei mai simple analize de zânge în lipsă de seringi de unică folosință. Ambii au avut același neajuns: nu și-au cruțat sănătatea. Ce mi-a rămas în memorie din perioada, când mămica era bolnavă, este faptul, că în frigider nu se termina zerul, cea ce a făcut-o să depășească ceroza, depistată, însă, prea târziu, cu 10 ani. Azi am citit un bun articol despre această substanță și am hotărât să Vi-l împărtășesc.  Folosesc și eu zerul, când am ocazie să-l prepar, și pot confirma cele relatate în acest text!

 „Se stie de foarte mult timp faptul ca norvegienii sunt unii dintre cei mai longevivi oameni de pe planeta. Ce nu se stia pana acum este secretul longevitatii lor. Iata ca de azi  inainte, acest secret nu va mai fi tinut ascuns. Longevitatea lor este data de consumul zilnic al acestei bauturi, o bautura miraculoasa, cu extrem de multe beneficii asupra sanatatii, bautura ce este la indemana oricui.
Este vorba despre zer, un remediu uimitor, promovat de cunoscutul doctor Paavo Ariola. Dovada ca zerul este uimitor sta in faptul ca batranul Thomas Parr, un agricultor simplu, a trait 152 de ani. El a recunoscut faptul ca a consumat zi de zi cate un pahar de zer.
Compozitia si proprietatile curative ale zerului
Acest aliment este potrivit pentru toate varstele. Din cauza asemanarii de laptele matern, acesta poate fi utilizat in loc de lapte in dieta celor mici.
Zerul este de fapt un fluid ce este alcatuit in mare parte din apa (93%).Pe langa continutul de apa, zerul este bogat in potasiu, sodiu, magneziu, fosfor, fier, zinc, cupru, cobalt, mangan, molibden, vitamine, enzime cat si aminoacizi.
O suta de grame de zer contin doar 26 de calorii, ceea ce este perfect in arderea grasimilor.
Una dintre cele mai sanataose bauturi pentru ficat si nu numai!
Zerul este unul dintre cele mai bune „medicamente” pentru ficat, fiind un adevarat detoxifiant. Daca va confruntati cu orice boala de ficat, beti zer in fiecare zi, si in scurt timp acesta se va regenera. Zerul este format din beta – lactoglobulin, care incarca organismul cu un aminoacid numit BCAA, care ajuta considerabil in boala hepatica moderna. Expertii sustin faptul ca aminoacidul BCAA mareste speranta de viata a persoanelor cu ciroza hepatica cu peste 10 ani!

Alfa – lactalbuminei continut in zer este bogat in triptofan, un aminoacid esential cunoscut pentru reglarea si imbunatatirea somnului si a starii de spirit.
Zerul este bogat in imunoglobuline si lizozomi care intaresc sistemul imunitar, si care sunt foarte utili in afectiunile hepatice cronice.
Zerul este plin de cisteina, o substanta necesara pentru fabricarea de glutation, un antioxidant puternic ce protejeaza organismul de infectii si toxine.
Glutationul este de asemenea destul de eficient si in tratamentul glandei tiroide, cancerului, sclerozei cat si a bolii Parkinson.
Pentru rezistenta si pierdere in greutate
Daca sunteti sportivi in devenire sau chiar de performanta, si doriti sa va mentineti in forma, si sa va dezvoltati musculatura, consumati zilnic zer si performantele voastre vor fi remarcabile.
Daca incercati sa pierdeti in greutate, daca sunteti stresati sau suferiti de boli grave, trebuie sa includeti in dieta zilnica acest uimitor zer. Zerul este abundent in electroliti, hidrateaza perfect corpul, ofera energie si este mult mai potrivit decat bauturile energizante toxice organismului.
Zerul contribuie de asemenea la mentinerea sanatatii si bunastarii, deoarece scade glicemia si tensiunea arteriala.
Problemele cu care se confrunta lumea moderna cum ar fi obezitatea, hipertensiunea arteriala, epuizarea precum si stresul pot fi atenuate cu un consum  regulat de zer.
Remediu pentru  digestie
Acidul lactic, care este continut in zer, reduce numarul excesiv de ciuperci si bacterii din intestin, si regleaza nivelul pH-ului din organism.
Consumul regulat de zer, se recomanda impotriva problemelor digestive cum ar fi: balonari, colici si constipatie.
Cum sa pregatim acest zer chiar la noi acasa?
Cel mai bun lucru este ca acest  zer se poate face destul de usor si puteti folosi orice  fel de lapte, lapte care nu trebuie sa fie pasteurizat. Cel mai indicat lapte este cel de vaca.
Luati 1 litru de lapte cat mai gras,  puneti-l intr-un borcan, si lasati-l sa stea la temperatura camerei in jur de 1-2 zile. Veti vedea ca dupa scurgerea timpului, zerul se va separa si va fi in partea de jos a borcanului.
Dintr-un litru de lapte veti obtine circa 700 de ml de zer.
Colectati zerul si acesta este gata pentru consum. Puteti face o cantitate mai mare si se poate pastra cu usurinta la frigider, fara grija alterarii lui, intrucat acesta se va
altera destul de greu pentru ca este un produs deja fermentat.

Tratament :
Boli tumorale – Se consuma un litru de zer pe zi timp de 6 luni de zile.
Guta – Se fac cure de 3 luni, in care se beau trei cani (200 de ml) de zer in fiecare zi, cu 30 de minute inainte de masa.
Imunitate scazuta – consumul zilnic a 100 de ml timp de 3 luni de zile
Boli ale ficatului – cate un pahar (200 de ml) pe zi timp de 12 luni
Imbunatatirea performantelor sportivilor – 1 cana de 250 de ml cu 1 ora inaintea depunerii efortului
Degeraturi – zonele afectate se invelesc cu un tifon inmuiat in zer, dupa care se lasa 60 de minute, iar apoi se spala cu apa. Aceasta aplicatie se face zilnic, pana ce zonele afectate se vindeca.
Eczeme – Timp de o ora se pun comprese cu zer pe zonele afectate, dupa care se lasa zona sa se usuce. Tratamentul trebuie folosit zilnic, timp de 14 zile.

Pentru detoxifierea organismului – Se consuma o cana de 200 de ml dimineata pe stomacul gol, timp de 7 zile. Se face pauza apoi 10 zile, dupa care se reface tratamentul din nou 7 zile. In aproximativ o luna de zile va veti alege cu un organism
detoxifiat.”

SĂ NE PĂSTRĂM SĂNĂTATEA!

Sursă text și imagine: internet

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s