PENTRU UN ABDOMEN PLAT!

PENTRU UN ABDOMEN PLAT!

Cu totii ne dorim sa avem un abdomen plat, pentru a arata bine in costumul de baie. De multe ori dieta sau exercitiile fizice nu sunt de ajuns pentru a realiza acest lucru.

Iata ca de azi inainte, obtinerea unui abdomen plat nu va mai fi un lucru greu de realizat, intrucat avem reteta castigatoare.

Ce trebuie sa faci pentru a avea un abdomen plat fara exercitii fizice sau dieta!

Colin Mary, mama a trei copii, a reusit sa piarda 2.5 cm din talie intr-o saptamana folosind aceasta metoda!

Pentru a-si micsora talia, ea a amestecat 50 de ml de ulei din nuca de cocos cu 2 lingurite de zat de cafea. Dupa ce a amestecat bine, si-a aplicat acest amestec direct pe abdomen, exact acolo unde avea exces de grasime. Dupa ce si-a aplicat acest amestec pe abdomen, a luat o folie de plastic si si-a infasurat abdomenul cu trei straturi de folie.

Acest procedeu l-a urmat seara inainte de culcare, lasand amestecul sa-si faca „treaba” peste noapte.

A repetat isprava timp de 7 zile, iar dupa ce si-a masurat din nou dimensiunea taliei, a constatat faptul ca a pierdut aproape 2.5 cm din dimensiunea ei.

Secretul metodei respective consta in faptul ca, acest amestec face posibila arderea grasimilor din zona respectiva prin stimularea transpiratiei. Cu totii stim ca organismul, in mod normal, pierde apa (transpira) in special in anumite zone ale corpului, cum ar fi fata, subrat si spate, zone care nu sunt atat de afectate de depunerile de grasime.

Asadar, prin utilizarea metodei de mai sus, Mary a reusit sa faca organismul sa transpire din abundenta in zona abdomenului, reusind astfel sa arda din grasimile depuse in exces.   Cristian Iacov

Sursă: http://www.secretele.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s