CEAPA BIRUIE ORICE INSOMNIE ȘI STRES!

CEAPA BIRUIE ORICE INSOMNIE ȘI STRES!

Tratamentul-cu-CEAPA-care-vindeca-orice-insomnie-si-stres-Care-ceapa-e-mai-buna-rosie-sau-galbena-692x360 (2)

Oameni acuza din ce in ce mai mult problemele cu somnul, stresul si problemele financiare.

Insomnia nu este ceva usor de suportat, asta si deoarece corpul nostru are obligatoriu nevoie de odihna pentru a functiona corespunzator. Si asa cum nu este usor sa traiesti cu insomnie, aceasta afectiune nu este nici usor de tratat.

Totusi, exista cateva remedii naturiste despre care oamenii care au avut astfel de probleme spun ca functioneaza. Iar unul dintre aceste remedii este reprezentat de o leguma banala – ceapa.

Se spune ca daca inhalezi miros de ceapa timp de cateva minute inainte de a te baga in pat, vei reusi sa adormi mult mai repede, iar somnul iti va fi mult mai relaxant. Cu toate ca nu este cea mai placuta solutie, cei care au incercat-o spun ca ea chiar functioneaza!

Sursa:http://www.sănătate.caplimpede.ro 

PS! Uneori îmi plac insomniile, îmi ajunge timp să realizez cea ce n-am reușit ziua, chiar aș zice că nopțile sunt mai rodnice. Eu nu lupt cu ele și pentru asta, probabil, sunt răsplătită apoi cu nopți pline de somn adânc… Sigur, în cazul unor maladii severe, însoțite de insomnii, oricine caută un remediu împotriva lor. Dar primordial, ar trebui să începem combaterea cu metode naturiste, căci înțelepciunea medicinei naturiste s-a adeverit întotdeauna… și nici paguba n-ar fi atât de mare de la mirosul unei cepe înainte de somn! Sănătate și gânduri senine!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s